Dispecerat de Cazare

Hotel Pestera, Busteni

Hotel Pestera, Busteni
Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Pestera de 4 ★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 53 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Busteni este de 170 locuri in 49 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 + 90 + 120 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.
Hotelul Pestera este situat in Parcul Natural Bucegi, la 1600 de metri altitudine, in imediata apropiere a Manastirii si a Pesterii Ialomitei.

Accesul auto este din drumul national DN71 Sinaia-Targoviste prin Moroeni, pe Dj 714 spre Pestera (34 Km din drumul national) sau, pe drumul asfaltat Dj 713 spre Cabana Cuibul Dorului, Cabana Dichiu, Pestera (25 Km din drumul national).

Amplasarea in mijlocul naturii, intre minunile facute de natura: Babele, Sfinxul si minunea facuta de om: Lacul Bolboci precum si serviciile deosebite fac din Hotelul Pestera**** locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat.

Fiecare camera ofera vedere la munte si este dotata cu TV, seif, minibar, telefon, baie cu dus sau cada.

Camerele Suite sunt dotate cu ceainic electric pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, baie cu dus sau cada cu hidromasaj. Majoritatea camerelor au logie (balcon).

Hotelul Pestera va ofera de asemenea un restaurant cu preparate delicioase, pregatite in casa de catre bucatarii nostri. Alimentele sunt atent selectionate si aduse de la ferma noastra, Ferma Contesti.

 

Oferta 1 IUNIE
- Cazare 2 nopti;
- Demipensiune - bufet;
- Gratuitate pentru toti copiii;
- SelfieFun Cabina Foto;
- Piscina, Sauna, SPA;
- Party;
- Foc de Tabara;
- Bufetul liber - cina include: soft drinks, vinul casei, Nespresso.

Tarife 1 IUNIE
- 99 euro/pers. / CAZARE 3 NOPTI / PENSIUNE COMPLETA
- 115 euro/pers. / EXECUTIVE DOUBLE ROOM
- 139 euro/pers. / SUITE
- 169 euro/pers. / EXECUTIVE SUITE

 

Oferta RUSALII
- Cazare 3 nopti;
- Pensiune completa - bufet;
- SelfieFun Cabina Foto;
- Piscina, Sauna, SPA;
- Party;
- Foc de Tabara;
- Bufetul liber pranz si cina include: soft drinks, vinul casei, Nespresso.

Tarife RUSALII
- 209 euro/pers. / CAZARE 3 NOPTI / PENSIUNE COMPLETA
- 239 euro/pers. / EXECUTIVE DOUBLE ROOM
- 269 euro/pers. / SUITE
- 279 euro/pers. / EXECUTIVE SUITE

53 €Camera dubla

Adaugati in GPS sau Google Maps urmatoarea locatie si veti ajunge direct la unitate: 45.393433,25.442943

Strada Orzea, Moroeni 137310
Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0372.733.321 sau via E-Mail la info@pestera.ro .
Oferte Similare : Cazare Valea Prahovei , ,

Stimati vizitatori, prin intermediul acestui portal, agentia Mervani® si-a propus sa ofere un serviciu “pro bono” unitatilor turistice din zonele in care activeaza si nu numai. ... Daca aveti o unitate turistica si doriti sa o listati in cadrul acestui site sau daca aveti deja unitatea listata, insa doriti sa adaugati oferte/pachete speciale, nu trebuie decat sa ne contactati pe office@dispeceratdecazare.ro .

Portalul DISPECERAT de Cazare ofera suport in gasirea unui sejur la munte sau la mare, precum si oferte pentru schi (tabere scolare), plus pachete de Craciun si Revelion, iar pentru organizarea unui eveniment reusit de team-building sau alte evenimente corporate, va punem la dispozitie unitati de cazare dotate cu sali de conferinta, acestea fiind utilate corespunzator.

© DISPECERAT de Cazare